Vloggposter

Denne vloggen vil øke din kunnskap om juridiske problemstillinger og bruk av våre enkle kontraktsmaler på en forståelig måte.
Ønsker du svar på noe? Send en mail, så skriver vi et innlegg!
Jussnakk + Lawyered = hverdagsjuss gjort enkelt!

Lawyered er en plattform hvor brukere enkelt kan utforme skriftlige avtaler ved hjelp av våre kontraktsmaler. Malene våre er juridisk bindende og kvalitetssikret Ally Advokater som også tilbyr Lawyered sine kontrakter via sin nettside og kundeprogrammet til DnB.

Vårt fokus er å holde språket så enkelt og forståelig som mulig, og vi har komprimert avtalene og fjernet unødvendig tekst slik at alle parter har oversikt over innholdet. På grunn av kontraktenes nette utforming kaller vi dem mikrokontrakter.

Man kan også enkelt lage kontrakter på farten med vår app!

Videre har Lawyered utviklet en widget, som er en teknisk løsning for bedrifter som har behov for avtalemaler og signeringsløsninger på egen plattform. Få mer informasjon om vår widget.

Selskapet ble etablert av gründer Mia Westby i 2019 og er en ren kvinnebedrift! Kontraktgeneratoren har siden den gang blitt omtalt i de fleste nasjonal medier, fått annerkjennelse i det juridiske fagmiljøet samt mottatt fullt tilskudd fra Innovasjon Norge. Til og med Språkrådet støtter Lawyered!

I 2022 ble Malin Garnes med på teamet og står for en del av innholdet i vloggen. Hun har også Norges mest populære jus-TikTok! Følg "jussnakk" og få tilgang på enda flere videoer om hverdagsjuss!

kontrakter

Få alt på stell med avtaler i hverdagen. Her er våre mest kjøpte avtaler! Kun 20kr pr signatur

Samboeravtale

kr 2499

Kommer snart

Les mer

Kjøpsavtale

kr 2499

0,-

Les mer

Fremtidsfullmakt

kr 2499

Kommer snart

Les mer

Låneavtale, vederlag

kr 2499

0,-

Les mer
Last ned appen Lawyered!
En enkel måte å lage kontrakter når du er på farten!