VÅR RUSSEPAKKE

EN TRYGG START

Alle essensielle kontrakter du kan komme til å trenge som ung

Kommer snart!

ANBEFALT
- OPPDRAGSAVTALE

- AKSEPTAVTALE

- SAMARBEIDSAVTALE

- SPLEISEAVTALE

- LÅNEAVTALE, LØSØRE

- LÅNEAVTALE, VEDERLAG

- KVITTERING FOR TILBAKEBETALING/LEVERING
Russepakken fra Lawyered er den kvalitetssikrede kontraktspakken som man trenger som russ, dersom man er på van eller buss. Vær ute i god tid, så er man på den trygge siden.

Vi har samlet alle kontrakter som er viktig for russetilværelsen.

Engangskjøp - ikke noe abonnement, men 20 kr pr signering tilkommer alltid.
KR

990

Tidenes No-Brainer, eller?

Alle kontraktene i Eiendomspakka er utviklet av advokater. De er utformet for å få med det viktige, og ellers være så enkle de kan.

Samlingen gir deg 14 vanlige kontrakter du kan komme til å trenge til prisen av 1. Verdien av å ha ting på stell er uvurderlig.

Lager du kontrakter hos oss vil du også få beskjed dersom det skulle skje noe med lovverket i dine kontrakter og på den måten sikre at du har ting i orden også fremover i livet.

ENKELT

Lawyered er utviklet for at du raskt og enkelt skal kunne utforme en skriftlig kontrakt, betale med vipps og signere med BankID

Bindende

Kontrakter trenger ikke være kompliserte for å være bindende. Du må bare vite hva som MÅ være med.

kvalitetsikret

Kontraktsmalene er utarbeidet og kvalitetssikret av advokater med lang erfaring fra næringslivet.

Sjekk din kontrakt - Rimelig!

Juridisk gjennomgang
Send ferdig kontrakt på mail og få den tilsendt med kommentarer. Ønsker du også en telefonsamtale på 15 min, så presiser det i mail. Det blir 500 kr ekstra.

Klok av skade?

Hvis du har brent deg før så vet du at kontrakter skal skrives i fredstid hvis de skal fungere. Det er derfor vi har satt sammen alle de vanlige kontraktene du får behov for gjennom et livsløp slik at du har dem tilgjengelig når du trenger dem. Med Lawyered sine kontrakter kan du være trygg på at du blir ivaretatt om noe ikke skulle gå helt som planlagt.